HTML

Van kérdés?

Minden a világból, vagy csak az életemből, aztán ezt megvitatjuk. Vagy nem.

Friss topikok

  • yuppiebasher: Így van, ki erre, ki arra spórol vagy költ. (2010.06.21. 22:57) Starbucks
  • LaserBack: Remélem helyrerakják a spori szemét egy-két jól irányzott ütéssel... (2010.06.20. 23:08) Nincs beköszönő

...pedig hogy izgultam a győzelméért. Ezért felkelni hajnalban, hogy izgulhassak egy Montoya-féle bukáson (persze nem kívátam a halálát), folyamatosan figyelni, hol van Raikkönen, hogy ennek az aranykezű zseninek legalább a nyolcadik hely meglegyen... Japán GP, 2003.

...most pedig a stroke-ig idegesítem magam a nagypofájú nyilatkozatain, amiknek rendszeres tartalma, hogy idén már nem lesz világbajnok, jófejségét saját magának és elvakult rajongóinak bizonyítva fölényeskedve mondja ezt sok újságírónak. Örök lemez még megszólalásaiban a "rossz az autó gyerekek, így nem lehet menni", illetve a klasszikus "az új szabályok csak Alonsót segítik" című, bakelitre sem érdemes ripacskodásokkal.

És a legjobb az egészben, hogy még idén márciusig szurkoltam is neki. Egy régi bálvány visszatérése bármely sportágba hatalmasat lendít annak megítélésén, mivel most az F1-ről beszélünk, reklámértékén. Ez pont olyan, mintha Balczó vagy Martinek úgy döntene, hogy újra edzésbe állnak - milliók követnék a sportágat újra.

Bár Schumachert 2006-os, utolsó éve óta gyakorlatilag divat volt utálni - F1-hez nem értő, nímand Alonsotól elfolyó okoskodó picsák - én nem ezért teszem most. Összetört bennem egy sportoló nimbusza, és ezt csak saját nagypofájúságának köszönheti. Lehet, hogy ez volt a Mercedes GP-nél a felvételi kritérium, aki hangosabban tud rinyálni, az jöhet. Német nemzetiség előnyt jelent.


(Két szó: Nico Rosberg)


Címkék: f1 aranylaci

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vankerdes.blog.hu/api/trackback/id/tr262165664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása