HTML

Van kérdés?

Minden a világból, vagy csak az életemből, aztán ezt megvitatjuk. Vagy nem.

Friss topikok

  • yuppiebasher: Így van, ki erre, ki arra spórol vagy költ. (2010.06.21. 22:57) Starbucks
  • LaserBack: Remélem helyrerakják a spori szemét egy-két jól irányzott ütéssel... (2010.06.20. 23:08) Nincs beköszönő

Minden labdarúgó-világeseményen elgondolkodtat a tény, miért van egyre több divataszurkoló Magyarországon. Nemrég Tunéziában járva az ottaniak is az afrikai csapatoknak szurkoltak, vagy az amerikaiak ellen, ezt nem sikerült kideríteni.
Arra azonban nem számítottam, hogy mikor hazaérek, vitriolos mailek százaival találom szmbe magam, melyeknek jó része német divatdrukker ismerőseimtől jött. Amikor pedig leoltottam őket, hogy nem értenek a focihoz, illetve lesznek szívesek nem kioktatni, hogy jogosan nem adták meg Lampard gólját, heves kotkodácsolásba kezdtek (mert persze 90%-uk nő).
 

Érdekesnek mondható, hogy az ilyen futballhoz nem értő, mégis mindenkit vörös fejjel kioktató nímandok egyre többen drukkolnak afrikai csapatnak. Ghána, Nigéria, Elefántcsontpart, elég hosszú a sor. Erre pedig semmiféle épeszű magyarázat nincs, legfeljebb, ha az illető párja Chelsea-drukker.

A legtöbb divatdrukkere a spanyol, olasz, német és francia válogatottnak van.

Van kérdés?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vankerdes.blog.hu/api/trackback/id/tr132130479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása